Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΗΜ.ΑΡ: Από μόνες τους οι εκλογές δεν πρόκειται να δώσουν καμιά διέξοδο στη κρίση

Ο Θ. Μαργαρίτης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, σε συνέντευξή του στο web radio της «Ζούγκλας» και στον δημοσιογράφο Ν. Γεωργιάδη, αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις μεταξύ άλλων τόνισε:

«Η κουβέντα για εκλογές είναι μια σχετικά εύκολη ρητορική. Από μόνες τους οι εκλογές δεν πρόκειται να δώσουν καμιά διέξοδο στη κρίση όσο το πολιτικό σύστημα πορεύεται με αυτό τον τρόπο. Όσο δηλαδή οι εκάστοτε κυβερνώντες δεν κάνουν τη δουλειά τους και όσο τα κόμματα της αντιπολίτευσης επενδύουν στην καταστροφή ή επιλέγουν να «χαϊδεύουν αυτιά». Εκείνο που χρειάζεται είναι ένα πραγματικό big bang, μια νέα μεταπολίτευση που να αλλάξει ριζικά τον πολιτικό χάρτη, με νέους συσχετισμούς και αξιόπιστες προγραμματικές προτάσεις. Για τη ΔΗΜΑΡ οι τελευταίες δημοσκοπήσεις είναι ενθαρρυντικές σε μια τέτοια κατεύθυνση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: