Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Κρήτη:Πήραν τις αποζημιώσεις αλλά αρνούνται να φύγουν από το Σφεντύλι

Αυστηρή προειδοποίηση για την άμεση απομάκρυνση από τον οικισμό Σφεντύλι, των κατοίκων του, που αρνούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, παρ’ ότι έχουν αποζημιωθεί, προκειμένου να προχωρήσει η κατάκλιση υδάτων για το φράγμα Αποσελέμη απηύθυνε σήμερα ο Εισαγγελέας Ηρακλείου Νίκος Μαρκάκης.

Ο κ. Μαρκάκης συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Χερσονήσου κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη επισκέφθηκε τον οικισμό και ζήτησαν από τους λιγοστούς, ηλικιωμένους κατοίκους την εγκατάλειψή του για να προχωρήσει το έργο.

Οι κάτοικοι επανέλαβαν το αίτημα μετεγκατάστασης του οικισμού τους, παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη αποζημιωθεί για τις ιδιοκτησίες και τις κατοικίες τους στο Σφεντύλι.

Ο Εισαγγελέας ξεκαθάρισε ότι το θέμα πρέπει να λήξει άμεσα και να απομακρυνθούν οι κάτοικοι, λέγοντας παράλληλα ότι θα γίνουν προσπάθειες για μετεγκατάσταση του ναού του Αγίου Θεόδωρου που βρίσκεται στο κέντρο του οικισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: