Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ποιοί απεργούν την Πέμπτη

Akropoli Station (Athens Metro)Image by swimparallel via FlickrΑπεργούν την Πέμπτη οι υπάλληλοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οι ιδιοκτήτες των ταξί και οι δημόσιοι υπάλληλοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές και τις αναδιαρθρώσεις που προωθούνται από την κυβέρνηση. 

Ακινητοποιημένοι για 24 ώρες θα μείνουν όλα τα ΜΜΜ, καθώς και οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού.
 
Επίσης, το γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει 3ωρη παναττική στάση εργασίας για όλο το Δημόσιο, από τις 12:30 μετά το μεσημέρι ως τη λήξη ωραρίου για τα θέματα της Παιδείας και για να διευκολυνθεί η συμμετοχή των εργαζομένων στο συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στα Προπύλαια.

Παράλληλα, προγραμματίζεται πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια στη 1 το μεσημέρι, ενώ οι δάσκαλοι προχωρούν σε 24ωρη απεργία και οι καθηγητές σε δύο τρίωρες στάσεις εργασίας (11:00-14:00 και 14:00-17:00).

Τετράωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στους Δήμους εξήγγειλε η ΠΟΕ-ΟΤΑ για αύριο Πέμπτη, από τις 11.30 το πρωί έως τις 3.30 το απόγευμα.

Σε τρίωρη στάση εργασία προχωρούν και οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ. Το διοικητικό τους συμβούλιο κάλεσε όσους εργάζονται σε μονάδες εντός Αττικής, να μετάσχουν στην παναττική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ, από τις 12.30 έως τις 15.30.

Η απεργία των ελεγκτών αναμένεται να προκαλέσει αλλαγές στις πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Ηδη σχετικό πρόγραμμα με ματαιώσεις και τροποποιήσεις πτήσεων εξέδωσε η Olympic Air.

Η απεργία των οδηγών ταξί θα αρχίσει από τις 5 αύριο το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 5 το πρωί της Παρασκευής.

Ένστολες παραστάσεις διαμαρτυρίας στην Αθήνα αποφάσισαν και τα διοικητικά συμβούλια των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας, ενάντια στην πολιτική μειώσεως των αποδοχών των υπηρετούντων σε αυτά.
www.ethnos.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: