Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

«Ελεύθερος» λόγω διαφωνιών ο Μάκης Ψωμιάδης


Ελεύθερος λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε μετά την απολογία του ο μεγαλοπαράγοντας του ποδοσφαίρου Μάκης Ψωμιάδης. Ωστόσο, λόγω προηγούμενης καταδικαστικής απόφασης, ο φυγόδικος παραμένει κρατούμενος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 600.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ενώ ο εισαγγελέας ζήτησε την προσωρινή του κράτηση. Τη διαφωνία θα άρει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών όπου θα συνεδριάσει και τις επόμενες μέρες θα εκδώσει σχετικό βούλευμα.

Η υπερασπιστική γραμμή του Μάκη Ψωμιάδη

Ευθεία επίθεση κατά μερίδας ΜΜΕ εξαπέλυσε στην υπερασπιστική του γραμμή ο Μάκης Ψωμιάδης. Στο υπόμνημα που κατέθεσε στον ανακριτή καταγγέλλει καταπάτηση του τεκμηρίου αθωότητας και συκοφάντησή του από τον αθλητικό και πολιτικό Τύπο. Ακόμα αρνείται όλες τις κατηγορίες για εκβιασμό, ενώ για το θέμα του παράνομου στοιχηματισμού και της χειραγώγησης αγώνων, δεν αρνείται (αλλά ούτε και επιβεβαιώνει) ότι ήταν το πραγματικό αφεντικό της ΠΑΕ Καβάλα, αλλά χρησιμοποιεί ως επιχείρημα την πειθαρχική απαλλαγή του πρώην προπονητή της ομάδας, Γιάννη Παπακώστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: