Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς προβλήματα οι πτήσεις την Κυριακή

Logo of EUROCONTROL. For usage see the visual ...Image via Wikipedia
Κανονικά θα γίνουν την Κυριακή όλες οι πτήσεις από και προς την χώρα μας καθώς κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η στάση εργασίας που είχαν εξαγγείλει από τις 14.00 έως τις 18.00 οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας είχαν λάβει την απόφαση για την κινητοποίηση, «με αίτημα την αποτροπή οποιασδήποτε περαιτέρω μείωση των ανταποδοτικών δαπανών για την Εναέρια Κυκλοφορία, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και το μισθολογικό κόστος των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας, μείωση που έχει ως άμεση συνέπεια την απώλεια εσόδων πολλών εκατομμυρίων ευρώ για το Ελληνικό Δημόσιο και την απαξίωση των Υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας», όπως ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους.

Οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας αμείβονται όχι από την κεντρική κυβέρνηση, αλλά από το Eurocontrol και υποστηρίζουν ότι τυχόν περικοπή των επιδομάτων τους (ήδη έχουν περικοπεί κατά 20%), δεν θα προκαλέσει καμία εξοικονόμηση στο Δημόσιο, καθώς αυτά τα χρήματα θα επιστραφούν στο Eurocontrol.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: