Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον απήγαγαν, τον λήστεψαν και τον πήγαν στο...νοσοκομείο!


Υπόθεση απαγωγής 59χρονου διερευνά η Αστυνομία Λεμεσού. Όπως αναφέρεται σε αστυνομική ανακοίνωση, ο 59χρονος κατήγγειλε ότι χθες το απόγευμα έπεσε θύμα απαγωγής και ληστείας, από τρία άτομα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, γύρω στις 4:00 χθες το απόγευμα, είχε συνάντηση με τα συγκεκριμένα άτομα σε περιοχή της Λεμεσού, με σκοπό να του υποδείξουν τεμάχιο γης, το οποίο θα αντάλλασαν με οικία.

Ένας από τους τρεις άνδρες φέρεται -σύμφωνα με την καταγγελία- να χτύπησε τον 59χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα αυτός να χάσει τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, όταν συνήλθε αντιλήφθηκε ότι βρισκόταν σε εγκαταλειμμένο, κλειστό χώρο, με τα πόδια και τα χέρια του δεμένα με κολλητική ταινία.

Στη συνέχεια, οι τρεις άγνωστοι τον ανάγκασαν, με την απειλή μαχαιριού, να εκδώσει δύο επιταγές, ύψους συνολικού ύψους 62 χιλιάδων ευρώ, καθώς και να υπογράψει διάφορα άλλα έγγραφα.

Αμέσως μετά τον μετέφεραν, όπως ο ίδιος κατήγγειλε, με το όχημα του έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και εγκατέλειψαν την περιοχή.

Ο 59χρονος, μετέβη στο σπίτι του και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού όπως διαπιστώθηκε φέρει θλαστικό τραύμα φρυδιού και αριστερής τραχηλικής χώρας και εκχυμώσεις και αιματώματα σε διάφορα σημεία του προσώπου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: