Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Χριστίνα Ψωμιάδη: “Από εσάς μαθαίνω ότι έπιασαν τον πατέρα μου!”

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΗ ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ
Έπεσε από τα σύννεφα η κόρη του Μάκη Ψωμιάδη, Χριστίνα, μόλις πληροφορήθηκε από δημοσιογράφους τη σύλληψη του πατέρα της.

Η κυρία Χριστίνα Ψωμιάδη, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφερε ότι «δεν γνωρίζω το παραμικρό για τη σύλληψή του. Σε ποια περιοχή συνελήφθη;».

Η ίδια τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο Μιλάνο, αναζητώντας σπίτι για τον σύντροφό της, Γιάννη Μπουρούση, ο οποίος, ως γνωστόν θα αγωνίζεται με την ομάδα της Armani.

Αν και η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, δεν ήθελε να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη Λιθουανία ενισχύοντας τον σύντροφό της στην προσπάθεια για διάκριση στο τουρνουά του Eurobasket και πρόκειται να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: