Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Σοκάρει ο συζυγοκτόνος της Ιεράπετρας

Σοκ προκάλεσε η απολογία του 50χρονου Αλβανού που σκότωσε τη σύζυγό του και μητέρα τριών παιδιών στη Γρα Λυγιά Ιεράπετρας πριν λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρει το Cretalive.gr, ο δράστης ανέφερε στην ανακρίτρια Λασιθίου, ότι μπροστά στα μάτια των παιδιών του, αποτέλειωσε τη σύζυγό του που ψυχορραγούσε.

Η άτυχη γυναίκα είχε δεχθεί τρία χτυπήματα με κάβουρα, πριν ο 50χρονος της καρφώσει ένα πιρούνι στο κεφάλι.

Το έγκλημα έγινε με την επιστροφή της οικογένειας από την Αλβανία, όπου είχαν πάει διακοπές. Τα παιδιά τους, ηλικίας 18, 16 και 13 ετών, βγήκαν από το σπίτι για να συναντήσουν τους φίλους τους.

Το ζευγάρι έμεινε μόνο και σύμφωνα με την απολογία του δράστη, ζήτησε από τη γυναίκα του να συνευρεθούν ερωτικά.

Εκείνη αρνήθηκε αποκαλώντας τον "βρωμιάρη". Αφού η γυναίκα αποκοιμήθηκε, ο 50χρονος τη χτύπησε στο κεφάλι με τον "κάβουρα" και στη συνέχεια βγήκε έξω φωνάζοντας "τη σκότωσα".

Τις φωνές άκουσαν τα παιδιά που έτρεξαν στο σπίτι μαζί του. Όταν αντιλήφθηκε ότι η γυναίκα ήταν ακόμα ζωντανή της, κάρφωσε το πιρούνι στο κεφάλι.

Όπως ισχυρίστηκε, η γυναίκα του τον απατούσε και του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: