Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ GIORGIO ARMANI
Συνεxίζονται οι εγγραφές στην «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΝΤΕΛΩΝ» για – αγόρια και κορίτσια ηλικίας 15 – 24 ετων

Στόχος να ανακαλυφθούν - προωθηθούν ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ στην αγορά του modeling, της μόδας, και διαφήμισης.

Θα διδαχθούν γενικές οδηγίες και συμβουλές για το modeling - ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ –ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ- ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΝΤΕΛΟΥ, πασαρέλα -κίνηση και πόζα μπροστά στο φακό, προετοιμασία για διαγωνισμούς ομορφιάς , και βέβαια μαθήματα προσωπικής βελτίωσης.
  • Ιδρυτής της Ακαδημίας είναι ο γνωστός από τον χώρο του modeling τα τελευταία 18 χρόνια κος. Γιώργος Κουτουλιας ( π. Πρόεδρος Σωματείου Ελλήνων Μοντέλων , εχει αναδείξει μοντέλα όπως ΑΝΤΖΕΛΑ ΕΥΡΙΠΙΔΗ , ΝΙΚΗ ΚΑΡΤΣΩΝΑ- ΚΩΣΤΑ ΦΡΑΓΚΟΛΙΑ- ΝΟΝΗ ΔΟΥΝΙΑ- EΛΕΝΗ ΠΕΤΡΟΥΛΑΚΗ επισης τις ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΚΩΣΤΙΔΟΥ, ΜΠΕΤΤΥ ΚΟΥΡΑΚΟΥ, ΑΒΕΛΙΝ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟΥ- ΓΙΩΡΓΟ ΚΡΟΥΚΗ...κ.α.)….μαζι του οι…..
  • Tζενυ Οικονόμου ( Στυλιστα NEXT TOP MODEL)
  • Γιώργος Μεστουσης ( φωτογράφος μόδας )
  • Δημήτρης Παλαιολόγος ( κομμωτής ), κ.α.
Η μοναδικότητα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΩΝ για τους μαθητές είναι, η εξάσκηση στην αγορα εργασίας ΑΜΕΣΩΣ, η συμμετοχή σε υψηλού κύρους εκδηλώσεις , επιδείξεις μοδας , διαγωνισμούς ομορφιάς, και επαφή με τους κορυφαίους του ειδους στην μόδα και διαφήμιση.

Πληροφοριες

Τηλ: 210 7254770 ….ωρες 2.00 – 7.00 gkmodels@otenet.gr - www.miss-tourism-planet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: