Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Καταιγίδα ΤΩΡΑ στη Θεσσαλονίκη !

SUMMER RAINImage by Frank217 via FlickrRain, rain, rain.Image by tiexano via Flickr
Σήμερα, αργά το βράδι ήρθε στη Θεσσαλονίκη το πρωτοβρόχι του φθινοπώρου έπειτα από μια συννεφιασμένη ημέρα με αραιό ψιλόβροχο. Συνοδευόμενη από αστραπές και βροντές που είναι συχνές τέτοια εποχή στη Βόρεια Ελλάδα και θυμίζουν μπουρίνι, η βροχή «δρόσισε» την πόλη.

Η βροχή διήρκεσε αρκετή ώρα. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα σημειωθούν και αύριο το πρωί στο νομό Θεσσαλονίκης σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Ο καιρός θα βελτιωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοιι θα είναι βόρειων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά, στη Μακεδονία θα σημειωθούν αύριο βροχές και σποραδικές καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές κυρίως στην κεντρική Μακεδονία. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στη Θράκη θα παρατηρηθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα στα δυτικά για τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων μέχρι 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 27 βαθμούς Κελσίου στη Μακεδονία, ενώ στη Θράκη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: