Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΚΥΡΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ την επίσκεψη στις ΗΠΑ ο Παπανδρέου

Πριν λίγο ο Παπανδρέου ΑΚΥΡΩΣΕ την επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου με αφορμή την Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ θα έβλεπε Ομπάμα, Ερντογάν, Χριστόφια κ.α. κι επιστρέφει εκτάκτως στην Ελλάδα.

Φήμες μιλάνε για ραγδαίες εξελίξεις σε συνδυασμό με το τηλεφώνημα Βενιζέλου στον Σαμαρά αναφορικά με τις εξελίξεις στην Οικονομία.

Ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου για την ακύρωση της μετάβασης στις ΗΠΑ αναφέρει:

«Επειδή η ερχόμενη εβδομάδα είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την εφαρμογή των αποφάσεων της 21ης Ιουλίου στην ευρωζώνη και τις πρωτοβουλίες που πρέπει να αναλάβει η χώρα, ο Πρωθυπουργός, Γιώργος Α. Παπανδρέου, αποφάσισε να αναβάλλει την προγραμματισμένη επισκεψή του στις ΗΠΑ».

Ο κ. Παπανδρέου στη Νέας Υόρκη θα συναντούσε και την διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Κριστίν Λαγκαρντ.

Ο κ. Βενιζέλος ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος σε λίγο αναμένεται να μιλήσει στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στη Θεσσαλονίκη, για τις εξελίξεις στο Ecofin

Σχόλιο της Δημοκρατικής Αριστεράς για την ακύρωση του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ

Η ακύρωση της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ δημιουργεί κλίμα ανησυχίας στην κοινωνία και επιτείνει την ανασφάλεια των πολιτών. Η κυβέρνηση οφείλει να ενημερώσει τα κόμματα και να δώσει πειστικές απαντήσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: