Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

"Έσκισαν" τα παιδιά του Μυλοποτάμου στις Πανελλαδικές

Επειδή έχουμε κουραστεί να διαβάζουμε, να βλέπουμε και να ακούμε κακές ειδήσεις για την περιοχή Μυλοποτάμου, να και μια είδηση που σίγουρα είναι άκρως θετική και αποδεικνύει ότι η εν λόγω περιοχή έχει πολλά νέα παιδιά που βάζουν στόχους και τα καταφέρνουν. 

Με βάση λοιπόν την ανακοίνωση των επιτυχόντων για τα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ της χώρας, το Ενιαίο Λύκειο του Περάματος Μυλοποτάμου καταφέρνει για μια ακόμη χρονιά μια σημαντική πρωτιά στο Ρέθυμνο. 

Το συγκεκριμένο λύκειο είναι το πρώτο σε αριθμό επιτυχόντων από όλα τα λύκεια της ενδοχώρας και το 4ο σε ολόκληρο το νομό, πίσω από τα σχολεία της πόλης του Ρεθύμνου, που έχουν διπλάσιους μαθητές. 

Αυτό όμως που σίγουρα κάνει την επιτυχία του Ενιαίου Λυκείου Περάματος ξεχωριστή είναι ότι από τους 44 μαθητές που έδωσαν φέτος πανελλαδικές εξετάσεις πέρασαν οι 32, ποσοστό επιτυχίας που αγγίζει σχεδόν το 90%. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε αυτά τα παιδιά που, παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή του Μυλοποτάμου, απέδειξαν ότι όταν έχεις όραμα όλα μπορούν να γίνουν. 

Μπράβο λοιπόν στο Ενιαίο Λύκειο Περάματος, που σίγουρα στέλνει και ένα μήνυμα ελπίδας για το μέλλον του υπερήφανου τόπου μας. 
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)


rethemnosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: