Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Εφραίμ καλείται σε απολογία για απάτη σε βάρος του Δημοσίου και πλαστογραφία

Απολογούνται την ερχόμενη εβδομάδα στην ανακρίτρια κυρία Ειρήνη Καλού οι πρωταγωνιστές του σκανδάλου του Βατοπεδίου μοναχοί Εφραίμ και Αρσένιος.


Εκτός από τις κλήσεις του ηγούμενου της Μονής και του στενού συνεργάτη του, από την ανακρίτρια εκλήθη να απολογηθεί και ο δικηγόρος κ. Διονύσης Πελέκης, νομικός σύμβουλος της Μονής και πατέρας της κυρίας Αικατερίνης Πελέκη, η οποία συνέταξε όλα τα συμβόλαια ανταλλαγής των ακινήτων - φιλέτων του Δημοσίου - με τη λίμνη Βιστωνίδα.

Οι μοναχοί και ο δικηγόρος κατηγορούνται για απάτη σε βάρος του Δημοσίου και πλαστογραφία, αναμένεται πάντως να πάρουν προθεσμίες προκειμένου να ενημερωθούν για όλα τα έγραφα της δικογραφίας.

Αργά χθες το βράδυ ολοκληρώθηκε η απολογία του δικηγόρου Δημήτρη Πελέκη, γιού του Διονύση Πελέκη, εμπλεκόμενου επίσης στο σκάνδαλο, ο οποίος αφέθηκε αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: