Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Που κρύβεται ο Μ. Ψωμιάδης;

Εδώ και δύο ολόκληρους μήνες, δεκάδες αστυνομικοί ψάχνουν σε ολόκληρη την χώρα να βρουν κάποιο ίχνος από τον Μάκη Ψωμιάδη, ο οποίος κατηγορείται, ότι ήταν ο ένας από τους εγκεφάλους του κυκλώματος που έστηνε ποδοσφαιρικούς αγώνες, αλλά και για διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος. Παρόλα αυτά όμως ο «Μάκαρος», όπως τον αποκαλούν, παραμένει άφαντος ! Από τις 16 του μηνός μάλιστα βγήκε και διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του, ενώ ενημερώθηκε και η Ιντερπόλ, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να υπάρξει αποτέλεσμα.
Οι πληροφορίες που φθάνουν στην υποδιεύθυνση αντιμετώπισης οργανωμένου εγκλήματος είναι πολλές, αλλά μέχρι στιγμής έχουν αποδειχθεί αναξιόπιστες. Άλλοι είδαν τον «Μπιγκ Μακ» στην Καβάλα, άλλοι στην Θεσσαλονίκη, άλλοι σε ταβέρνα στην Πάρνηθα. Οι αστυνομικοί δέχθηκαν τηλεφωνήματα, ότι βρίσκεται ακόμη και σε μοναστήρι στο Άγιον Όρος, ή ότι έχει διαφύγει στο εξωτερικό, με πιθανές χώρες το Μαυροβούνιο, τη Βουλγαρία και τα Σκόπια. Από την έρευνα όμως της ασφάλειας δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο από τον Μάκη Ψωμιάδη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, στις έρευνες συμμετέχει πλέον και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον σούπερ “κοριό” που έχει στη διάθεση της για τις παρακολουθήσεις τηλεφώνων.
Οι αστυνομικοί που συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του, πιστεύουν ότι πιθανότατα διέφυγε στο εξωτερικό και αυτό γιατί όπως λένε, ένας καταζητούμενος με το ύψος και την χαρακτηριστική φυσιογνωμία, του Μάκη Ψωμιάδη πολύ δύσκολα θα μπορούσε να κυκλοφορεί ακόμη και μεταμφιεσμένος στην Ελλάδα, χωρίς να συλληφθεί, εκτός βέβαια και εάν όλο αυτό το χρονικό διάστημα έχει «λουφάξει» σε κάποιο σπίτι – κρησφύγετο και δεν βγαίνει από εκεί καθόλου!

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: