Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Τι γυναίκες θέλουν οι άντρες;

Οι άντρες θέλουν καστανές με μπλε μάτια και να μην είναι ούτε παχουλές, ούτε πολύ αδύνατες. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει έρευνα του κοινωνικού δικτύου Badoo.

Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν το 33,1% των συμμετεχόντων βρίσκει τις καστανές ελκυστικές ενώ το 28,6% προτιμούν τις μελαχρινές και μόλις το 29,5% δηλώνουν φαν των ξανθών. Για τις κοκκινομάλλες το ποσοστό προτίμησης φτάνει μόλις το 8,8%.

Όσο για τα κιλά οι άντρες φαίνεται να προτιμούν τις πιο αφράτες, αφού το 38,8% αναζητά γυναίκες με καμπύλες μεγέθους medium προς large. Ενώ μόνο το 10% ψάχνει κορίτσια αδύνατα μεγέθους extra small.

Σχετικά με το χρώμα των ματιών το 40,2% των αντρών προτιμά τις γαλανομάτες, το 29,2% τις καστανομάτες, το 17,5 % τις πρασινομάτες και το 13,1% τα σκουρόχρωμα φουντουκί μάτια.
Το ίδιο κοινωνικό δίκτυο πραγματοποίησε την ίδια έρευνα και σε άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Ιταλία, η Ισπανία και η Γαλλία. Τα αποτελέσματα μπορούν να σε εκπλήξουν. Μόνοι οι Γάλλοι προτιμούν την γυναίκα λεπτή.

Επίσης, σε όλες τις χώρες οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές εκτός της Βρετανίας που έδειξε να προτιμούν τις καστανές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: