Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Εθνική Μπάσκετ - Βασιλειάδης: Πάμε τουλάχιστον μέχρι την οκτάδα

Την πρόκριση μέχρι και τα προημιτελικά έθεσε ως τον ελάχιστο στόχο της Εθνικής στο φετινό Ευρωμπάσκετ ο Κώστας Βασιλειάδης.

Ο Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος ήταν ένας από τους κορυφαίους στην αγχωτική νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος επί της Κροατίας, υποστήριξε πως η ομάδα έχει το ταλέντο για να πετύχει κάτι τέτοιο.
«Πιστεύουμε στην ομάδα. Ξέρουμε ότι έχουμε ταλέντο και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Τώρα που καταφέραμε τον πρώτο μας στόχο, να περάσουμε δηλαδή στην επόμενη φάση, μπορούμε να θέσουμε τον επόμενο, ο οποίος είναι η πρόκρισης στην οκτάδα. Όποια παιδιά και εάν ήταν εδώ, θα θέλαμε τουλάχιστον την πρόκριση μέχρι την οκτάδα. Το ίδιο θέλουμε και εμείς», τόνισε ο 27χρονος άσος της Μπιλμπάο.
Αναφορικά με τη συνέχεια της Εθνικής στο τουρνουά σημείωσε: «Ξέρουμε ήδη πως θα αγωνιστούμε με Ρωσία και Σλοβενία, δύο αρκετά καλές ομάδες. Εμείς θέλουμε τουλάχιστον δύο νίκες και θα κάνουμε τα πάντα για να τις πάρουμε και να φτάσουμε στην οκτάδα».
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: