Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Βαλλιανάτος προς Τσιμτσιλή: Ή θα αλλάξατε ή θα σας αλλάξουν

Καλεσμένος στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Πολύ Μπλα – Μπλα» ήταν οΓρηγόρης Βαλλιανάτος και εκτός από το σχολιασμό της τηλεοπτικής επικαιρότητας προχώρησε και σε κριτική της εκπομπής που τον κάλεσε.

Μετά τη συζήτηση για την «μετακίνηση» της Ελένης Μενεγάκη στη μεσημεριανή ζώνη ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ότι και ...εκείνοι πρέπει να αλλάξουν λίγο της εκπομπής τους γιατί αλλιώς θα τους αλλάξει το κανάλι. Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε τι εννοεί εκείνος της απάντησε ότι η εκπομπή θυμίζει την περσινή και δεν έχει ανανεωθεί καθόλου.

Της έδωσε μάλιστα και ιδέες για τις πηγές που μπορούν να χρησιμοποιούν όπως να επισκέπτονται περισσότερο το ίντερνετ και να μην «κολλάνε» στα ελληνικά τηλεοπτικά νέα. Η παρουσιάστρια δεν ενοχλήθηκε από τη παρατήρηση – τουλάχιστον φρόντισε να το κρύψει καλά- και ευχαρίστησε το Γρηγόρη Βαλλιανάτο για τις παρατηρήσεις.
mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: