Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Σκορδά: Η Μενεγάκη, ο Παπαδάκης και οι τελευταίες φήμες

Στην βάφτιση της κόρης της Ζήνας Κουτσελίνη, συνάντησε η κάμερα της “Πρωινής Μελέτης” τη Φαίη Σκορδά, η οποία μίλησε για την αλλαγή ώρας της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη, τον Γιώργο Παπαδάκη, αλλά και τις φήμες που τη θέλουν να έχει κάνει πρόσφατα πλαστική επέμβαση.

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, μετά από 15 χρόνια στην πρωινή ζώνη, όπως είναι γνωστό, άλλαξε ώρα έναρξης και θα μεταδίδεται κάθε μεσημέρι στη 1: «Εύχομαι καλή επιτυχία καταρχήν. Αυτό που πιστεύω είναι ότι δεν αλλάζει κάποιος, πόσω μάλλον η Ελένη Μενεγάκη, η οποία είναι μια από τις πιο σημαντικές τηλεοπτικές προσωπικότητες που έχουμε, επειδή θα αλλάξει ζώνη ή ώρα. Εγώ πάντοτε έλεγα πως όταν έκανα το “Μπλα-Μπλα” ότι ένας άνθρωπος συνεχίζει να είναι αυτό που είναι, άσχετα με την ώρα. Θα συνεχίσω να είμαι η ίδια είτε με βάλουν το πρωί, είτε το μεσημέρι είτε το βράδυ. Σημασία έχει η προσωπικότητα και το πώς δουλεύει μια ομάδα» δήλωσε η Φαίη Σκορδά και πρόσθεσε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει να αποδείξει κάτι.

Όσον αφορά την δική της εκπομπή, «Πρωινό Μου» που παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, είπε πως απ' ό,τι γνωρίζει προς το παρόν θα συνεχίσουν να είναι στην πρωινή ζώνη. «Είμαστε συνέχεια στα τηλέφωνα, έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα» ήταν η απάντησή της στις φήμες που τους θέλουν να μετακινούνται κατά μια ώρα αργότερα, λέγοντας επίσης πως έχουν υποστεί αρκετά μεγάλη μείωση στο μισθό τους. Όσο για τους συνεργάτες της εκπομπής, παραμένουν οι ίδιοι με πέρυσι, μαζί και η Σάσα Σταμάτη: «Το Σωσώνι επιστρέφει δυναμικά!» είπε χαρακτηριστικά η 30χρονη παρουσιάστρια.

Ο Γιώργος Παπαδάκης φέτος θα είναι “αντίπαλός τους: «Δεν βλέπω τον Γιώργο Παπαδάκη ως αντίπαλό μου. Τον εκτιμώ πολύ και δεν υπάρχει περιθώριο για σχόλια. Εγώ κοιτάω τι θα κάνουμε εμείς φέτος. Ο καθένας κοιτάει τη δική του εκπομπή» είπε και συμπλήρωσε «Πιστεύω ότι όσο κι αν προσπαθήσω να αλλάξω κάτι για τους απέναντι, δεν θα αλλάξει επί της ουσίας. Σημασία έχει πώς θα δουλέψω εγώ για την εκπομπή και με την ομάδα μας μαζί. Μπορούμε να αλλάξουμε μόνο τα δικά μας, όχι των απέναντι. Και υπάρχουν και κάποια πρόσωπα τα οποία σεβόμαστε, τα εκτιμούμε δεν μπαίνουμε στη διαδικασία σύγκρισης. Προς Θεού! Εκεί ψηλά είναι η Ελένη Μενεγάκη, ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Παπαδάκης».

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, κυκλοφόρησαν έντονα οι φήμες πως η Φαίη Σκορδά έκανε πλαστική στα χείλια της, πράγμα που η ίδια αρνήθηκε: «Έναν έρπη έβγαλα, δεν έκανα επέμβαση. Αν είχα κάνει, δεν είναι ντροπή, θα το έλεγα. Πιστεύω ότι όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει κάτι για να αισθάνεται καλύτερα, είμαι σαφώς και να το κάνει. Δεν είμαι των υπερβολών βέβαια, αλλά αν είχα κάνει κάτι, θα το έλεγα. Προς το παρόν δεν έχω κάνει κάτι» .
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: