Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Ερντογάν: πολεμικά θα συνοδεύουν τη βοήθεια στη Γάζα

Recep Tayyip Erdogan, Prime Minister of Turkey...Image via Wikipedia
Αγκυρα
Ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης με το Ισραήλ ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν προειδοποιώντας το Ισραήλ σχετικά με τη σχεδιαζόμενη εκμετάλλευση των πόρων της ανατολικής Μεσογείου.

Μιλώντας στο Al Jazeera, ο Τ.Ερντογάν υπογράμμισε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει στο Ισραήλ να εκμεταλλευτεί μόνο τους πόρους της περιοχής και έχει πάρει μονομερώς μέτρα για να το σταματήσει.

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες πρόκειται να αρχίσουν γεωτρήσεις σε οικόπεδα που βρίσκονται μέσα στην κυπριακή ΑΟΖ, έργο στο οποίο συμμετέχουν και ισραηλινές εταιρείες.

Προσθέτει ακόμη ότι στο μέλλον τουρκικά πολεμικά σκάφη πρόκειται να συνοδεύσουν τις τουρκικές αποστολές ανθρωπιστικές βοήθειας από τη Λωρίδα της Γάζας.

Η δήλωση από τον Ερντογάν έρχεται λίγες ημέρες μετά από την διακοπή των στρατιωτικών σχέσεων Τουρκίας-Ισραήλ και την δήλωση ότι η Τουρκία θα αυξήσει την στρατιωτική παρουσία της στην ανατολική Μεσόγειο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: