Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Λάτσιος: «Ο Φερεντίνος δεν θα είναι στο πρωινό!»

Ο Γιάννης Λάτσιος μίλησε στην κάμερα του Star και αποκάλυψε τα νέα δεδομένα για την πρωινή εκπομπή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1, με κεντρικό πρόσωπο μόνο τον Γιώργο Παπαδάκη.

Μιλώντας για το αν θα είναι τελικά ο Χρήστος Φερεντίνος στο πρωινό του σταθμού, είπε: «Θα κάνει άλλα πράγματα ο Χρήστος. Δεν είχαμε πει ποτέ ότι θα κάνει πρωινό», ενώ συμπλήρωσε: «Υπήρχαν κουβέντες. Όταν θα έχουμε κάτι, θα σας το πούμε».

Σε ερώτηση σχετική με τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Σίσσυ Χρηστίδου να προορίζεται για τη νέα πρωινή εκπομπή του καναλιού, ο Γιάννης Λάτσιος σχολίασε: «Δεν έχω κάτι να σας πω. Τη Σίσσυ Χρηστίδου, τώρα την ακούω από εσάς».

Τέλος διαβεβαίωσε πως ο Γιώργος Παπαδάκης θα είναι σίγουρα στη θέση που τον έχει αγαπήσει το κοινό επί 20 χρόνια, επισημαίνοντας: «Ο Γιώργος Παπαδάκης (θα είναι στο πρωινό). Το ξέρετε από τον Μάιο περίπου».

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: