Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Γιούχαραν την Τρόικα

Φραστική επίθεση από εργαζομένους δέχτηκαν πριν από λίγο δύο χαμηλόβαθμα στελέχη της Τρόικας , κατά την είσοδό τους στο υπουργείο Οικονομικών.

Οι διαδηλωτές αποδοκίμασαν με γιουχαΐσματα τους εκπροσώπους των δανειστών φωνάζοντας "Go Go".

Έληξαν πριν λίγη ώρα οι καταλήψεις στο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη γενική συνέλευση των εργαζομένων.

Στα υπόλοιπα υπουργεία και υπηρεσίες που τελούν υπό κατάληψη, οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του ωραρίου, ενώ έχει διατυπωθεί και η πρόταση να παραταθούν, ώστε η διάρκειά τους να συμπεριλάβει χρονικά και τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Τον συμβολικό χαρακτήρα των κινητοποιήσεων τονίζει με δήλωσή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Κώστας Τσικρικάς. "Δώσαμε ένα ηχηρό μήνυμα προς την κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι "δεν πάει άλλο", καθώς οι εργαζόμενοι στη χώρα μας και περισσότερο οι εργαζόμενοι του Δημοσίου, έχουν σηκώσει τα μέγιστα των βαρών

Δεν υπάρχουν σχόλια: