Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Κύπρος: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το προεδρικό μέγαρο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κυπριακό προεδρικό μέγαρο πραγματοποίησαν περίπου 5.000 Κύπριοι, με αφορμή την συμπλήρωση δύο μηνών από την φονική έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 13 άνθρωποι.

Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμασαν με συνθήματα τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δ. Χριστόφια, ενώ σε ομιλίες τους συγγενείς των θυμάτων τόνισαν ότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας δεν έχουν κομματικό χαρακτήρα.

«Νικόλα μαζί σου, Χριστόφια παραιτήσου», φώναζαν οι διαδηλωτές όταν στο βήμα ανέβηκε ο Νικόλας Ιωαννίδης, γιος του αδικοχαμένου πλοίαρχου, τον οποίο προσπάθησε να συλλάβει η Αστυνομία την περασμένη βδομάδα μετά την μαρτυρία του κ. Χριστόφια στην Ερευνητική Επιτροπή, με την κατηγορία ότι εξύβρισε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Ιωαννίδης υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι ο πρόεδρος Χριστόφιας «έχασε το σεβασμό και την εμπιστοσύνη του λαού» και ότι με την μαρτυρία του στην Ερευνητική Επιτροπή «απέδειξε ότι είναι επικίνδυνος».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: