Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Οι σεξουαλικές του φαντασιώσεις τον οδήγησαν στον θάνατο


Η 50χρονη Barbara Sheenan αρνήθηκε κατηγορηματικά ενώπιον του δικαστηρίου ότι σκότωσε τον σύζυγό της ηθελημένα. Αντίθετα υποστήριξε ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα αφού εκείνος την απείλησε με το υπηρεσιακό του όπλο τον Φεβρουάριο του 2008 καθώς προσπαθούσε να διαφύγει από το σπίτι τους.
Ωστόσο η υπόθεση δεν είναι και τόσο απλή καθώς η κατηγορούμενη θεωρείται ότι σκότωσε τον σύζυγό της επειδή την πίεζε να συμμετέχει στις ερωτικές του φαντασιώσεις.
Αυτές δε, αφορούσαν το να τριγυρνάει σπίτι φορώντας πάνες και γυναικεία ρούχα. Η κατηγορουμένη δήλωσε ότι δεν το άντεχε πλέον αυτό ενώ το δικαστήριο έμεινε άφωνο όταν παρουσιάστηκε ένα email που υποτίθεται ότι είχε στείλει αυτή σε ένα ζευγάρι ζητώντας τους να συμμετέχουν στα άρρωστα σεξουαλικά παιχνίδια. Η ίδια ακούγοντάς το ξέσπασε, λέγοντας ότι ουδέποτε έγινε κάτι τέτοιο. Η δίκη ωστόσο βρίσκεται σε εξέλιξη.
Όπως και να χει πάντως η υπόθεση μοιάζει λίγο....αρρωστημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: