Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

Τέρζιτς: «Έχουμε πλάνο για την ΑΕΚ»

Οι υποψήφιοι επενδυτές βρίσκονται από την Δευτέρα στην Αθήνα και σήμερα θα γίνουν οι τελικές επαφές με την πλευρά Αδαμίδη για να πάρουν το 30% της ΠΑΕ και να ενισχύσουν το ταμείο της Ένωσης.

Η εταιρία Petit Chaetau βρίσκεται ένα βήμα πριν αποκτήσει το 30% των μετοχών της ΠΑΕ και να βάλει ρευστό στα άδεια ταμεία. Το φως των 2 εκ. ευρώ περιμένει να δει ο Αδαμίδης και να πειστεί ότι θα μπουν σύντομα και τα υπόλοιπα 8 εκ. ευρώ για να κλείσει το deal με τις ευχές όλων των υπαλλήλων της ΠΑΕ, το τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, αλλά και του Νίκου Νοτιά και Πέτρου Παππά...

Κατά τη διάρκεια της πρώτης συνάντησης, ο Σέρβος μάνατζερ Ζόραν Τέρζιτς, ο οποίος εκπροσωπεί την Ιταλική εταιρία των Ρώσικων κεφαλαίων, μίλησε στην εφημερίδα «Η Ώρα των Σπορ» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι η εταιρία έχει μακροπρόθεσμο πλάνο για την επένδυση στην ΑΕΚ.

Αρχικά παραδέχτηκε ότι εκείνος έκανε την επαφή με τους «κιτρινόμαυρους», υπογραμμίζοντας: «Ναι, όντως εγώ ξεκίνησα τις επαφές και ενημέρωσα τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το ενδιαφέρον. Έχω σχέση με την εταιρία που ενδιαφέρεται να μπει στην ομάδα, την γνωρίζω πολύ καλά. Πρόκειται για μία σοβαρή εταιρία, με ανθρώπους έμπειρους από το χώρο του ποδοσφαίρου και σοβαρά σχέδια.

Έχει έδρα την Ιταλία και μέλη από τη Ρωσία, και εκτός από εμένα εδώ είναι άλλοι τέσσερις άνθρωποι της εταιρίας και θα είμαστε σίγουρα εδώ μέχρι και την Τετάρτη. Θα δούμε είναι πολύ νωρίς ακόμη».

Αναφορικά με το σημείο που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι διαπραγματεύσεις, ο Τέρζιτς τόνισε: «Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μιλάμε για κάτι απλό. Είναι κάτι σοβαρό και μακροπρόθεσμο. Αυτό θέλουμε. Η ΑΕΚ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο, και θέλουμε να τη βοηθήσουμε να είναι δυνατή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό θέλουμε».

Για το αν πρόκειται για μία εταιρία μάνατζερ, ο Σέρβος εκπρόσωπος της Petit Chaetau απάντησε: «Κοιτάξτε... είμαστε άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στο ποδόσφαιρο, έχουμε γνώσεις, υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και ξέρουμε πως να το υποστηρίξουμε. Εγώ είμαι 25 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ήμουν τεχνικός διευθυντής στην Τολούκα, μία από τις πιο μεγάλες ομάδες στο Μεξικό, και μετά είχα ένα πολύ σημαντικό πόστο στην εθνική ομάδα της χώρας».

Για το γεγονός ότι θα μπουν άμεσα 2 εκ. ευρώ και περισσότερα αργότερα, σχολίασε: «Δεν έχουν τόσο σημασία αυτά. Σας λέω και πάλι ότι δεν μιλάμε για ένα μήνα ή ένα χρόνο. Θέλουμε κάτι μακροπρόθεσμο, κάτι που θα κάνει καλό στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια και θα την κάνει δυνατή στην Ευρώπη. Δεν χρειάζεται να μιλάμε για το τι θα κάνουμε αύριο ή μεθαύριο.»

Σε ερώτηση για να δώσει περισσότερα στοιχεία για την εταιρία, αφού το απέφευγε ευγενικά, ο Ζόραν Τέρζιτς επανέλαβε: «Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα. Μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους με σχέδιο, που μπορούν να κάνουν σημαντικά πράγματα για την ΑΕΚ. Ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε σοβαρά με τους ανθρώπους της ομάδας, να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε».

Τέλος, αναφερόμενος στο αν είναι αισιόδοξος για την πορεία των διαπραγματεύσεων: «Είμαι πολύ αισιόδοξος, αλλά χρειάζεται να έχουμε λίγη υπομονή. Δεν μπορώ να πω περισσότερα αυτή τη στιγμή».
http://www.gazzetta.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: