Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Επιμένει στο χαράτσι ο Βενιζέλος

Στην αυριανή συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί μετά την τηλεδιάσκεψη με την τρόικα παρέπεμψε ο υπουργός Οικονομικών, την εξειδίκευση των νέων μέτρων για τα οποία συνεδρίαζε σήμερα η ίδια επιτροπή χωρίς όμως να καταλήξει σε κάτι ανακοινώσιμο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος προτίμησε να αφιερώσει πάρα πολύ χρόνο για να επιτεθεί εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, χωρίς να κάνει καμία νύξη για τα νέα μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση και τα οποία φέρεται να περιλαμβάνουν νέα εισπρακτικά μέτρα καθώς και απολύσεις και συγχωνεύσεις οργανισμών στο δημόσιο, ενώ υποστήριξε για άλλη μια φορά το χαράτσι που αφορά την επιβολή φόρου στα ακίνητα λέγοντας ότι είναι βαρύ αλλά δίκαιο και πως θα αποφέρει σημαντικά αποτελέσματα στις δημοσιονομικές ανάγκες του 2011.

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 


Οι ραγδαίες εξελίξεις στην οικονομία επιβάλλουν την άμεση ενημέρωση... των πολιτικών δυνάμεων από την κυβέρνηση. 
 
Η επιλογή για νέα πρόσθετα μέτρα οδηγεί την κοινωνία σε πλήρες αδιέξοδο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να προχωρήσει στην υλοποίηση των αποφάσεων της 21ής Ιουλίου, αντιμετωπίζοντας τις πιέσεις των επιμέρους εθνικών συμφερόντων και στοχεύσεων, ενισχύοντας την κοινοτική αλληλεγγύη, αλλά και τις ουσιαστικές διαδικασίες πολιτικής ενοποίησης.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες οι πολιτικές δυνάμεις της χώρας οφείλουν να στείλουν ένα ενιαίο και κοινό μήνυμα προς τους ευρωπαίους εταίρους ότι η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλο την ασφυξία των μέτρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: