Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

«Η ζωή μου δεν ήταν γεμάτη με ροδοπέταλα»


Η φετινή χρονιά ήταν διαφορετική για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Τον Ιούνιο παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Θέμη Σοφό και λίγες μέρες... μετά βάφτισε το μωρό της καλής της φίλης Μαρίας Φραγκάκη. 


Λίγες μέρες μετά την έναρξη της τηλεοπτική σεζόν η παρουσιάστρια του "Πολύ Μπλα Μπλα" μιλάει στο περιοδικό Glam για το γάμο της, τον άντρα της ζωής της, την απόκτηση ενός παιδιού και την ευτυχία.

Με τον Θέμη ήταν μαζί μόλις δύο χρόνια και αποφάσισαν να παντρευτούν...
''Για κάποιον που το βλέπει απ' έξω όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Για εμάς όμως, που το ζούσαμε από την αρχή ήρθαν όλα πολύ φυσιολογικά. Η εξέλιξη ήταν η αναμενόμενη. Ήταν τόσο δυνατό όλο αυτό, που δεν μπορούσε παρά να έχει αυτή την κατάληξη. Όταν έχεις κάνει μια διαδρομή και ξέρεις τι θέλεις από τον άλλο, έχεις ανοιχτά τα μάτια σου και όταν συναντήσεις το άλλο σου μισό το καταλαβαίνεις. Κατάλαβα από τους πρώτους μήνες ότι ο Θέμης είναι ο άντρας που θέλω να περάσω μαζί του το υπόλοιπο της ζωής μου.''

Σχετικά με την απόκτηση ενός παιδιού
''...Δεν εξαρτάται από εμάς. Αν θέλει ο Θεός να μας το φέρει γρήγορα, τότε είναι καλοδεχούμενο. Το παιδί δεν είναι... τσάντα, να πας σε ένα μαγαζί, να την παραγγείλεις και να περιμένεις να περάσουν δύο μήνες για να την παραλάβεις... Νομίζω ότι καμιά γυναίκα δεν νιώθει ποτέ έτοιμη. Το σίγουρο όμως είναι ότι επειδή πολλές φίλες μου έχουν αποκτήσει παιδιά, είμαι πιο εξοικειωμένη με την εικόνα και αυτό το συναίσθημα. Η αλήθεια είναι ότι το λαχταράω πιο πολύ. Έχω μπει σε αυτό το κλίμα και μου αρέσει πολύ. Ένα μωρό αλλάζει τις προτεραιότητές σου. Μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα στην καθημερινότητά σου, βγάζει όμως στην επιφάνεια και την ουσία μιας σχέσης. Με τον Θέμη είμαστε πολύ καλά και ο ερχομός ενός μωρού θα ολοκληρώσει την ευτυχία μας.''

Δεν υπάρχουν σχόλια: