Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Ερωτικό σκάνδαλο με ξύλο και τραυματισμούς στην Σπάρτη


Eπεσε πολύ ξύλο το βράδυ στην Σπάρτη… Βοά ολόκληρη η πόλη…

Τα μεσάνυχτα από Πέμπτη σε Παρασκευή έξω από κατάστημα στην πλατεία Σπάρτης έγινε μεγάλη συμπλοκή με αφορμή ερωτικές περιπέτειες.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες, λένε πως πατέρας και γιός που υποστήριζαν πως τα είχε «μπλέξει» με την κόρη και αδερφή τους βρήκαν τον άνθρωπο ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά κάνοντας το κέντρο της πόλης «Αμέρικαν μπάρ».

Δίχως να γίνει μεγάλη λογομαχία ξεκίνησαν και έπεσαν οι πρώτες μπουνιές και κλοτσιές καθώς οι δράστες ήταν αποφασισμένοι ν στείλουν για την τιμή της κόρης και αδερφής τον ερωτικό σύντροφο στο νοσοκομείο.

Οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες μας λένε πως υπήρξε τραυματισμός με κάταγμα στο πόδι και πολλούς μώλωπες ενώ οι μηνύσεις που θα πέσουν από την μια και την άλλη μεριά θα οδηγήσουν την υπόθεση στα δικαστήρια. Εκτός και αν θελήσουν και οι δυο πλευρές να κρατηθούν και να περάσει το θέμα δίχως μεγάλο ντόρο.

Αν και ξέρουμε ονόματα και επαγγέλματα δεν είναι δική μας δουλειά η διαπόμπευση των ανθρώπων ότι και να έχει γίνει. Δεν κρίνουμε και ούτε είμαστε δικαστές. Εμείς απλά το συμβάν αναφέρουμε και τίποτα παραπάνω.

Όσο για το περιστατικό τα σχόλια δικά σας…!
www.report24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: