Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Το ΟΑΚΑ απειλεί με έξωση την ΑΕΚ

Athens Olympic Stadium during the Greece v Mal...Image via WikipediaΤο τελεσίγραφο της διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου για τις οφειλές της “Ένωσης” ύψους 275.000 ευρώ έληξε την Δευτέρα, χωρίς να καταβληθούν τα οφειλόμενα και πλέον είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο οι “κιτρινόμαυροι” να μείνουν χωρίς στέγη.

Την προηγούμενη σεζόν η ΑΕΚ είχε εκχωρήσει μέρος των εσόδων της από την ΟΠΑΠ ΑΕ, ώστε να τακτοποιήσει το χρέος των 585.000 ευρώ που είχε προς την διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου. Το ΟΑΚΑ λοιπόν έχει να λαμβάνει από την ΟΠΑΠ ΑΕ 285.000 ευρώ, ωστόσο μένει ακόμα ένα υπόλοιπο της τάξης των 300.000 ευρώ το οποίο για να αποπληρωθεί θα πρέπει οι κιτρινόμαυροι να υπογράψουν τις νέες ρήτρες βίας, ώστε να ενεργοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ και του Οργανισμού για τη σεζόν 2011-2012.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: