Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Πολύωρες καθυστερήσεις στις πτήσεις λόγω των ελεγκτών

Καθυστερήσεις παρατηρούνται σήμερα στις πτήσεις  λόγω μέτρων που λαμβάνουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας στην Ελλάδα. Όπως δήλωσε ο Προϊστάμενος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων των Κυπριακών Αερογραμμών, Κυριάκος Κυριάκου, ''οι Κυπριακές Αερογραμμές βρέθηκαν εξ απροόπτου σήμερα μπροστά σε μέτρα κωλυσιεργίας που λαμβάνουν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας Ελλάδας, που είχε ως αποτέλεσμα όλες οι πρωινές πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών να υφίστανται μια σοβαρή καθυστέρηση μέχρι και τρεις ώρες η κάθε μια, κατά μέσον όρο και με όλα τα επακόλουθα''.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές στην κυριολεξία, σημείωσε, «είναι εγκλωβισμένες γιατί δεν έχουν άλλη διέξοδο να πραγματοποιήσουν τις πτήσεις τους εφόσον ο εναέριος χώρος της Τουρκίας είναι κλειστός για εμάς και για να μπορέσουμε να πάμε σε οποιονδήποτε προορισμό της Ευρώπης χρησιμοποιούμε τον εναέριο χώρο της Ελλάδας».

Η όλη κατάσταση ανέφερε ο κ. Κυριάκου, είχε ως αποτέλεσμα όλες οι πτήσεις των Κυπριακών Αερογραμμών για Μιλάνο, Φρανκφούρτη, Ζυρίχη, Λονδίνο προς Λάρνακα και ορισμένους άλλους προορισμούς να υφίστανται καθυστερήσεις χωρίς να μπορούμε να κάνουμε οτιδήποτε.

''Ο κόσμος έχει έρθει για να φύγει στην ώρα του και ταλαιπωρείται στο Αεροδρόμιο αυτή την στιγμή'', συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: