Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Πάνε για αθώωση οι Κεντέρης, Θάνου;

Την αθώωση του Κώστα Κεντέρη, της Κατερίνας Θάνου, του Κώστα Τζέκου, αλλά και των γιατρών του ΚΑΤ που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του τροχαίου ατυχήματος λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας το 2004, εισηγήθηκε ο Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου της Αθήνας κ. Γαληνός Μπρης.

Αντίθετα ο εισαγγελικός λειτουργός ζήτησε να κριθεί ένοχος ο Χρήστος Τζέκος για το πλημμέλημα της κατοχής απαγορευμένων ουσιών. Κατά τη διάρκεια της αγόρευσης του ο κ. Μπρης επεσήμανε ότι οι ενδείξεις με βάση τις οποίες ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος των κατηγορούμένων για την υπόθεση του τροχαίου όχι μόνο δεν ενισχύθηκαν, αλλά αποδυναμώθηκαν στο ακροατήριο.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτοδίκως το δικαστήριο είχε καταδικάσει όλους τους κατηγορούμενους σε ποινές φυλάκισης, κρίνοντας ότι το τροχαίο ήταν σκηνοθετημένο.

Η δίκη συνεχίζεται αύριο με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: