Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Ένταση και χημικά στο Σύνταγμα για τους "Αγανακτισμένους"!

Ένταση επικράτησε το απόγευμα της Κυριακής στη συγκέντρωση των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, όταν άνδρες των ΜΑΤ τους επιτέθηκαν απρόκλητα την ώρα που διαδήλωναν ειρηνικά μπροστά από τον Άγνωστο Στρατιώτη.


Δακρυγόνα και χημικά πέφτουν στο Σύνταγμα με αποτέλεσμα γονείς με παιδιά που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία να φεύγουν πανικόβλητοι.


"Ούτε μια ειρηνική διαμαρτυρία δεν μπορούν να ανεχθεί η Αστυνομία" έλεγαν οι διαδηλωτές που δεν υποχωρούν και έχουν ξανακαταλάβει στην Λ. Αμαλίας.

Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 6 το απόγευμα, όπου στο σημείο βρέθηκε μεγάλος αριθμός Αγανακτισμένων και μελών  του κινήματος «Δεν πληρώνω», μισή ώρα αργότερα άνδρες των ΜΑΤ άρχισαν να τους χτυπούν και να τους απωθούν προς την πλατεία Συντάγματος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε μια γυναίκα η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Αυτή την ώρα, οι διαδηλωτές παραμένουν εντός της πλατείας, φωνάζοντας συνθήματα κατά της αστυνομίας καθώς και των μέτρων της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: