Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

"Ονούρ": Δείτε την "καυτή" Ελληνίδα που του πήρε τα μυαλά!

Μπορεί στην πραγματικότητα ο "Ονούρ" κατά κόσμον Χαλίτ Εργκενς, να έχει δώσει την καρδιά στην συμπρωταγωνίστριά του και τηλεοπτική του σύζυγο "Σεχραζάτ", όμως έρχεται μια Ελληνίδα να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Όχι στην προσωπική, αλλά τη ζωή του στον δεύτερο κύκλο της υπερπαραγωγής "Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής", που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αλλά και μεγάλο ενδιαφέρον στο τηλεοπτικό κοινό της Τουρκίας.

Η Ρώμη Βασιλειάδη δεν είναι απλά μια Ελληνίδα που θα παίξει στο πλευρό του. Όπως στην Ελλάδα, έτσι και στην Τουρκία, σύμφωνα με την Espresso, έχει συγκεντρώσει το ανδρικό ενδιαφέρον και έχει φιγουράρει αρκετές φορές στα περιοδικά αλλά και στις εφημερίδες της γειτονικής χώρας. Η οικογένειά της εξακολουθεί να μένει στην Τουρκία, και μάλιστα είναι αρκετά γνωστή.

Η Ρώμυ, η οποία γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σπούδασε στη δραματική σχολή της Μαίρης Βογιατζή και μετά από ενάμιση μήνα συνεχόμενων δοκιμαστικών μαζί με άλλες «εκρηκτικές» τουρκάλες, κατάφερε να πάρει το ρόλο της συμπρωταγωνίστριας του διάσημου ηθοποιού.

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη της δουλειά, αφού η Ρώμυ έχει πρωταγωνιστήσει και σε πολλές ελληνικές σειρές, όπως η σειρά του Ant1: «Ερωτας», αλλά και τα «Ματωμένα χώματα» του Alpha...

Δεν υπάρχουν σχόλια: