Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ στο Φεστιβάλ της Βενετίας

Evan Rachel Wood at the 2009 Tribeca Film Fest...Image via Wikipedia
Εβαν Ρέιτσελ Γουντ
Με την άφιξη αρκετών προσωπικοτήτων του διεθνούς κινηματογραφικού χώρου και με την προβολή μερικών εξαιρετικών ταινιών από το πρώτο κιόλας διήμερο, ξεκίνησε το 68ο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας. Πρώτος και καλύτερος ο Αμερικανός ηθοποιός και σκηνοθέτης Τζορτζ Κλούνι, που έφτασε στο Λίντο, μαζί με τους πρωταγωνιστές του, Φίλιπ Σίμουρ Χόφμαν, Πολ Τζαμάτι, Εβαν Ρέιτσελ Γουντ και Μαρίζα Τομέι.

Στο Λίντο από προχθές, εκτός από τον Κλούνι και την ομάδα του, βρίσκονται αρκετές προσωπικότητες του διεθνούς κινηματογράφου, ανάμεσά τους και οι: Μαντόνα, Μόνικα Μπελούτσι, Κέιτ Γουίνσλετ, Τζόναθαν Ντέμι, Αμπι Κόρνις, Κρίστοφερ Γουόλτζ, ενώ αναμένονται οι Ρόμαν Πολάνσκι, Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, Αλ Πατσίνο, Τζουντ Λο, Ματ Ντέιμον, Μαριόν Κοτιγιάρ, κ.ά.

«Δεν ξέρω πώς θα αντιμετωπίσουν οι Δημοκρατικοί ή οι Ρεπουμπλικάνοι την ταινία μου», ανάφερε ο Τζορτζ Κλούνι, στη συνέντευξη Τύπου μετά την προβολή της ταινίας του, «γιατί εσείς είστε οι πρώτοι που την είδατε». Για τον διάσημο ηθοποιό-σκηνοθέτη, η ταινία παρουσιάζει «τον κυνισμό που κυριαρχεί στην πολιτική σήμερα, αν και ελπίζω, πως υπάρχει κάποια ελπίδα τα πράματα ν’ αλλάξουν. Γιατί παλιότερα, στη δεκαετία του ΄70, ο κινηματογράφος ασχολείτο με το κίνημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την τύχη των γυναικών και του γυναικείου κινήματος, οι ταινίες έθεταν ερωτήματα».

H  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: