Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Σ. Σχορτσιανίτης: Δείτε τη γυναίκα που έκλεψε την καρδιά του γίγαντα της Εθνικής!

Η όμορφη ξανθιά είναι η γυναίκα που έκανε τον 'Big Sofo" να εγκαταλείψει την επίσημη "αγαπημένη" του για να αφιερώνει όλο το χρόνο του μόνο σε εκείνη και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την εγκυμοσύνη της.

Γι' αυτή δεν ακολούθησε την Εθνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, παρά το γεγονός ότι του έλεγαν ότι θα βάλουν γυναίκα να την προσέχει 24 ώρες το 24ωρο! Μιλάμε για μεγάλο έρωτα...
Ο θηριώδης διεθνής σέντερ και η... petite φυσιοθεραπεύτρια πέρασαν μία μεγάλη περιπέτεια, όταν η Ειρήνη Σκορδίλη πληροφορήθηκε από το γυναικολόγο της την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου ότι υπέστη μερική αποκόλληση πλακούντα.

Η σοβαρότατη αυτή επιπλοκή για τη μνηστή του "Big Sofo", η οποία διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναστάτωσε και τους δυο.

Ο Σχορτσιανίτης μάλιστα έφτασε σε σημείο να εγκαταλείψει την προετοιμασία της Εθνικής στις 2 Αυγούστου, έτσι ώστε να είναι ψυχή τε και σώματι δίπλα στην Ειρήνη.

Ο γιατρός, σύμφωνα με την Espresso, συνέστησε ξεκούραση και αποφυγή μετακινήσεων στην κοπέλα και ο Σοφοκλής μέχρι να ξεπεράσει η αγαπημένη του το πρόβλημά της δεν το κούνησε ρούπι από δίπλα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: