Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Προτιμούν Ελλάδα οι τουρίστες παρά την ύφεση...


Ο αριθμός των ξένων τουριστών που θα επισκεφθούν έως το τέλος του έτους τη χώρα μας εκτιμάται ότι θα αγγίξει το ρεκόρ των 16,5 εκατομμυρίων γράφουν οι New York Times

Οι τουρίστες έλκονται από την Ελλάδα της ύφεσης, αναφέρει δημοσίευμα των New York Times, σύμφωνα με το οποίο αν και η εγχώρια τουριστική κίνηση παρουσίασε... κάμψη λόγω της μείωσης του εισοδήματος των Ελλήνων, ωστόσο οι αφίξεις από τις παραδοσιακές χώρες τουριστικής ροής (Ευρώπη, ΗΠΑ) αλλά και από τις ανερχόμενες αγορές της Ρωσίας, της Κίνας και της Ινδίας αυξήθηκαν θεαματικά.

Ο αριθμός των ξένων τουριστών που θα επισκεφθούν έως το τέλος του έτους τη χώρα μας εκτιμάται ότι θα αγγίξει το ρεκόρ των 16,5 εκατομμυρίων.

«Η ανέλπιστη αύξηση του τουρισμού έκανε πολλές περιοχές της χώρας, όπως η Κρήτη, η Ρόδος, η Μύκονος και η Κως να μην νιώσουν ακόμα την ύφεση» σημειώνει η αμερικανική εφημερίδα.

«Το γεγονός αποδίδεται τόσο στον σχεδιασμό όσο και στη συγκυρία» προσθέτει αναφέροντας τόσο τη διαφημιστική εκστρατεία του υπουργείου Οικονομικών όσο και τη μείωση του φορολογικού συντελεστή των ξενοδοχειακών μονάδων από τις αρχές του έτους.

«Αναμφίβολα και οι αναταραχές στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή έκαναν πιο ελκυστικό το τουριστικό πακέτο της Ελλάδας» συμπληρώνει.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: