Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Η Cher στηρίζει τον τρανσέξουαλ γιο της Chaz στο Dancing with the Stars

Δριμύτατες αντιδράσεις από το κοινό έχει προκαλέσει η απόφαση της παραγωγής του Dancing with the stars, να συμπεριλάβει  μεταξύ των celebrities, τον τρανσέξουαλ γιο, και μοναχοπαίδι, της Cher και του Sonny Bono.

Ο Chaz Bono, γνωστός συγγραφέας, μουσικός και ηθοποιός, γεννήθηκε ως Charity Sun Bono, στις 4 Μαρτίου του 1969.

Πέρυσι αποφάσισε να κάνει αλλαγή φύλου με τις ευλογίες της μητέρας του Cher, η οποία μέσω Twitter υπερασπίζεται το γιο της και τις επιλογές του.

"Χρειάζεται κότσια να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο σόου. Ο Chaz δέχεται δριμύτατες επιθέσεις γι αυτήν την επιλογή του. Εγώ τον υποστηρίζω σε οτιδήποτε κι αν επιλέξει να κάνει."

Ενώ ιδιαίτερα θιγμένη δήλωσε "οι μητέρες δεν σταματούν ποτέ να θυμώνουν με τους ηλίθιους φανατικούς που πληγώνουν τα παιδιά τους" ενώ πρόσθεσε ότι είναι σίγουρη πως η πλειοψηφία των τηλεθεατών θα λατρέψουν τον Chaz στο σόου

.Εμείς περιμένουμε μόνο την έναρξη του σόου για να δούμε τί θα ψηφίσει το.... ανοιχτόμυαλο και πρωτοποριακό κοινό της Αμερικής
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: