Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

ΡΕΘΥΜΝΟ: Με... δεήσεις και Facebook κατά των τροχαίων !

Επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς των τροχαίων δυστυχημάτων στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης και συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου στο ύψος της Επισκοπής Ρεθύμνου, πραγματοποίησε την Κυριακή στις 11:30 το πρωί, μια ομάδα πολιτών σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απαράδεκτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το εθνικό οδικό δίκτυο στο νησί.

Πρόκειται για απλούς πολίτες «πέρα από κόμματα και καταστάσεις», όπως επισημαίνουν, οι οποίοι – με αφορμή τα συχνά τροχαία δυστυχήματα ειδικά στο ύψος του Πετρέ, επικοινώνησαν μέσω Facebook  και αποφάσισαν να αναδείξουν τα προβλήματα αλλά και τις λύσεις, οι οποίες πολλές φορές δεν χρειάζονται πολλά χρήματα, αλλά …βούληση (για παράδειγμα ο καθαρισμός από την βλάστηση που εμποδίζει την ορατότητα των οδηγών).

Μάλιστα ανάλογη κινητοποίηση έγινε και πέρυσι όπου στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνου & Αυλοποτάμου Ευγένιος, ενώ τον Δεκέμβριο του 2010 , οι πολίτες παρέδωσαν σχετική επιστολή στον Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου κατά την επίσκεψή του στο Ρέθυμνο.
Στην σημερινή  κινητοποίηση συμμετείχε  και ο σύλλογος Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Χανίων, ενώ καλούνται όλοι οι πολίτες να δώσουν παρόν, ζητώντας το αυτονόητο: Την κυκλοφορία σε δρόμους ασφαλείς.

Από το flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: