Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Ρούλα Κορομηλά: Το ξέσπασμα στο Facebook

Εντύπωση προκάλεσαν όσα έγραψε η διάσημη παρουσιάστρια στο Facebook το βράδυ της Τετάρτης. Αφορμή φαίνεται πως στάθηκαν όσα έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες μέρες για τις αρνητικές εξελίξεις στο κανάλι της Κάντζας με αποτέλεσμα η Ρούλα Κορομηλά να θέλει να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους. Ακολουθούν τα τρία posts της, όπως ακριβώς τα ανήρτησε στην προσωπική της σελίδα:

ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ Η ΚΑΚΟΗΘΕΙΑ...ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΙΑ...!!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΑΣΑΦΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΓΕΝΙΚΑ... ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ... ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ??? ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ...(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ)

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ... (ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ... ΕΞΕΛΙΞΗ!!!! ΚΑΤΑΝΤΙΑ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ... ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ... ΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ...!!! Α ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙς ΚΑΜΕΡΕΣ ΜΕ ΘΕΑ ΙΔΑΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ...!!!!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΜΙΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥΣ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ...ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ... ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ...!!!! ΑΥΤΑ , ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ...!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: