Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

H απάντηση της Θρασκιά στην Γκαγκάκη

Η Κατερίνα Γκαγκάκη πριν από λίγο διάστημα σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει την άδεια που πήρε η  Νάντια Μπουλέ, υποστήριξε πως το ίδιο είχε κάνει και η Ράνια Θρασκιά...
Η παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό People ρωτήθηκε για τα νούμερα του Elatte , για τις συγκρίσεις και για την δική της υποτιθέμενη άδεια και εκείνη απάντησε: 
Τα νούμερα τηλεθέασης και ο ανταγωνισμός που έχει κάθε εκπομπή, ποιες εκπομπές δηλαδή προβάλλονται την ίδια ώρα και από ποια κανάλια, είναι στοιχεία καταγεγραμμένα και στη διάθεση κάθε δημοσιογράφου. Όπως άλλωστε δεν κρύβεται το αν κάποιος παρουσιαστής έχει πάρει άδεια ή όχι, και είμαι βέβαιη ότι οι τηλεθεατές θυμούνται πολύ καλά ότι κάθε μέρα του περασμένου καλοκαιριού ήμουν συνεπής στο πρωινό μας ραντεβού, χωρίς να έχω πάρει ούτε μία μέρα άδεια μέχρι να τελειώσει η εκπομπή.
 news-piper.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: