Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου : Θα είναι στο «Just the 2 of Us»!

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου new
Ένα ακόμα ανατρεπτικό κάστινγκ φαίνεται πως είναι αυτό του δεύτερου κύκλου του «Just the 2 of Us», με τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στο show τραγουδιού να έχουν αρχίσει σιγά σιγά να αποκαλύπτονται.
Με το όνομα της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου να συζητιέται πολύ έντονα τον τελευταίο καιρό -είτε ως πιθανή «guest star» στην κουζίνα του πρωινού του Mega, είτε ως πρόσωπο που η Ελένη Μενεγάκη θέλει να επαναπροσεγγίσει στα πλαίσια της ανανέωσης του «Καφέ με την Ελένη»- ήταν μάλλον μια ιδιαίτερα έξυπνη κίνηση από το Mega να προτείνει στη γνωστή σεφ και επιχειρηματία να συμμετάσχει στο «Just the 2 of Us».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Yupi, η πρώην μαγείρισσα της Ελένης Μενεγάκη και του διδύμου Καραμέρου- Χαριτάτου δέχθηκε την πρόταση του σταθμού και έτσι, καλώς εχόντων των πραγμάτων, τους επόμενους μήνες θα κληθεί να αποδείξει, εκτός από το ταλέντο της στη μαγειρική, και τις ικανοτητές της στο τραγούδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: