Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεψύχησε στο πεζοδρόμιο Νίκος Kοεμτζής.

«Έφυγε» σήμερα το μεσημέρι από τη ζωή ο Νίκος Kοεμτζής.  Ο άνθρωπος της «παραγγελιάς» βρέθηκε από περαστικούς στο Μοναστηράκι. Επί δύο ώρες ήταν πεσμένος στο πεζοδρόμιο, όταν περαστικοί ειδοποίησαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στη Πολυκλινική Αθηνών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Νίκος Κοεμτζής τον Φεβρουάριο του 1973 είχε μαχαιρώσει τρεις αστυνομικούς σε κέντρο διασκέδασης, επειδή σηκώθηκαν να χορέψουν σε παραγγελιά που είχε κάνει ο αδερφός του, Δημοσθένης. Το τραγούδι που δημιούργησε το θανατηφόρο επεισόδιο ήταν οι «Βεργούλες», το οποίο ο αδερφός του Νίκου, Δημοσθένης είχε ζητήσει να ακούσει, ωστόσο η ορχήστρα ισχυρίστηκε πως δεν το γνώριζε. Εναλλακτικά, ζητήθηκε το τραγούδι «Τη ζούλα μου ανεκάλυψαν» το οποίο ήταν απαγορευμένο παλιότερα λόγω του περιεχομένου του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: