Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Παρίσι: Nοικιάστε ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με το μισάωρο

Φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα ενοικίασης ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων σε ολόκληρο τον κόσμο. Κατά πόσο υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να το κάνει... θα φανεί μέσα στους επόμενους δυο μήνες: στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος Autolib, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι του Παρισιού θα μπορούν να νοικιάζουν ηλεκτροκίνητα οχήματα πληρώνοντας 10 ευρώ δικαίωμα εγγραφής και άλλα 4-8 ευρώ για μισή ώρα οδήγησης.

Το όνομά του αντλεί έμπνευση από το Velib, το αντίστοιχο, πολύ επιτυχημένο πρόγραμμα κοινόχρηστων ποδηλώτων του Παρισιού. Στην περίπτωση του Autolib, όσοι διαθέτουν δίπλωμα οδήγησης, θα μπορούν σε πρώτη φάση να νοικιάσουν ένα από τα 66 διαθέσιμα Blue Cars, τα τετραθέσια ηλεκτροκίνητα οχήματα σε σχήμα φούσκας του γαλλικού ομίλου Bolloré, τα οποία σχεδίασε και κατασκεύασε ο ιταλικός οίκος Pininfarina.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: