Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

O Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε επιχειρηματίας!

Τις επαγγελματικές του δραστηριότητες σε ένα χώρο που καμία σχέση δεν έχει με την τηλεόραση, επέκτεινε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής, είναι πλέον ιδιοκτήτης του «Maquillazoo». Τι εστί «Maquillazoo»; πρόκειται για τοπρώτο αποκλειστικό stylish make up salon, που έχει την έδρα του στο Σύνταγμα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος άλλωστε το είχε δηλώσει εδώ και καιρό σε φίλους και γνωστούς ότι ήθελε να ανοίξει τα φτερά του και σε κάτι διαφορετικό, μιας και ο χώρος της τηλεόρασης είναι απρόβλεπτος.

Το make up salon φέρνει λίγο από αέρα Παρισιού μιας και ο παρουσιαστής το έχει διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο, που είναι εμφανώς επηρεασμένο από τις δεκαετίες του 1960, του 1970 και του 1980.

Και επειδή η οικονομική κρίση στη χώρα καλά κρατεί, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σκοπεύει να κάνει το μαγαζί προσιτό για όλα τα βαλάντια, αναδιαμορφώνοντας τον κατάλογο με πιο οικονομικά πακέτα μακιγιάζ.
Πηγή: Ηello

Δεν υπάρχουν σχόλια: