Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Γιώργος Λιάγκας: Στηρίζει την Ελένη και τα βάζει με το Star!


Γιώργος Λιάγκας new
Στην είδηση που θέλει την Ελένη Μενεγάκη να έχει πάρει το επίδομα τριτέκνου αναφέρθηκε ο Γιώργος Λιάγκας μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής, αφήνοντας ξεκάθαρες αιχμές για τη χρονική στιγμή που το Star επέλεξε να προβάλει το γεγονός.

«Στο Star επειδή πήγε απέναντί του η Μενεγάκη, έχουν ανακαλύψει όσα δεν είχαν ανακαλύψει για τη Μενεγάκη τόσα χρόνια! Πριν ένα μήνα από το Star μου είχαν πει “φέτος θα είναι η χρονιά της Μενεγάκη” και τους έλεγα “για περιμένετε να δούμε, θα είναι πρωί;”. Τώρα που πάει μεσημέρι, τι λένε;», τόνισε ο 42χρονος παρουσιαστής.

Παράλληλα, διευκρίνισε πως ναι μεν είναι νόμιμο δικαίωμα της 41χρονης παρουσιάστριας να διεκδικήσει αυτά που δικαιούται, αλλά επεσήμανε πως ανακύπτει το δίλημμα Βουλγαράκη «ό,τι είναι νόμιμο, είναι και ηθικό;». «Είναι αντίστοιχη περίπτωση με τον Νικοπολίδη, όταν τον είχαν πάρει κηπουρό στο δήμο Κηφισιάς. Νομιμότατον ήταν!», πρόσθεσε αργότερα.

Μάλιστα, αφού έδωσε συγχαρητήρια στο κανάλι που έφερε στο φως το θέμα, διάβασε μήνυμα ακροατή που ήθελε την Ελένη Μενεγάκη να δωρίζει ποσό των 3192 ευρώ του επιδόματος, είπε στη συμπαρουσιάστριά του, Ελεάννα Τρυφίδου: «Είδες, γι αυτό εγώ δεν πήρα θέση, αν το δίνει σε οικογένεια με οικονομικά προβλήματα, αυτό είναι άλλο…».


yupi

Δεν υπάρχουν σχόλια: