Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ελαττώστε την κυτταρίτιδα με μικρά tips

Αποφύγετε τις λιπαρές τροφές και τα τηγανητά φαγητά. Αποφύγετε την κατανάλωση κόκκινου κρέατος... (το πολύ μια φορά την εβδομάδα και όσο το δυνατό άπαχο), καθώς και την κατανάλωση ζωικών λιπών.

Καταναλώνετε άφθονα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.Αποφύγετε τις σάλτσες (ιδιαίτερα βαριές σάλτσες όπως μπεσαμέλ - κόκκινες σάλτσες), την μαγιονέζα και την κρέμα γάλακτος.

Περιορίστε όσο το δυνατόν την κατανάλωση αλατιού και ζάχαρης. Αποφύγετε τα αναψυκτικά και την κατανάλωση καφεΐνης (αποτελούν «ροφήματα- πρωταγωνιστές» που συμβάλλουν κατά κόρον στην εκδήλωση της κυτταρίτιδας).

Περιορίστε τη συχνή κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Αν καπνίζετε, περιορίστε το κάπνισμα και αν είναι δυνατόν διακόψτε το. Καταναλώστε αρκετή ποσότητα νερού παράλληλα με τα γεύματα και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας (τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό ημερησίως).

Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα γεύματα μετά τις 8 το βράδυ. Κάντε ένα καλό ορμονικό έλεγχο, συμβουλευτείτε τον γιατρό σας και αν είναι δυνατόν αποφύγετε φάρμακα που μεγιστοποιούν την κατακράτηση υγρών (π.χ. αντισυλληπτικά).

Αυξήστε την φυσική σας δραστηριότητα (π.χ. Με το απλό περπάτημα, ανεβείτε τις σκάλες με τα πόδια, μη χρησιμοποιείτε μεταφορικό μέσο για κοντινές διαδρομές).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: