Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

VOGUE FASHION’S NIGHT OUT στη Θεσσαλονίκη

La foto, el guante y el disk jockeyImage by ImgDos via FlickrΓια πρώτη φορά φέτος η Θεσσαλονίκη συμμετέχει στο Fashion’s Night Out, την παγκόσμια γιορτή που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια με πρωτοβουλία της αμερικάνικης Vogue και κινεί στους έντονους ρυθμούς της μόδας τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Παρίσι, το Μιλάνο, την Αθήνα και πολλές άλλες πρωτεύουσες.

Με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στόχος της εκδήλωσης η στήριξη της αγοράς, με προσφορές, ενημερωτικές καμπάνιες, happenings και, πάνω απ’ όλα, τη χαρά της συμμετοχής του κοινού σ’ ένα φιλόδοξο και πρωτότυπο project. Πιο συγκεκριμένα, πάνω από σαράντα καταστήματα, πολυκαταστήματα, ατελιέ μόδας, designers, tattoo stores, σχολές χορού, καλλιτέχνες και celebrities ενώνουν τις δυνάμεις τους που μαζί με κεντρικά καφέ και μπαρ, δημιουργούν μια ευχάριστη και δυναμική αγοραστική ατμόσφαιρα που θα διαρκέσει μέχρι αργά το βράδυ της 20ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ειδικές εκπτώσεις, cocktail events στα καταστήματα, free cocktails και espresso στα συνεργαζόμενα cafes/bar/restaurants, DJ’s sets και shopping parties είναι κάποια από τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα στο Vogue Fashion’s Night Out Thessaloniki.

Επιπλέον, ο Εμπορικός Σύλλογος προσφέρει μέσω του Thess Bonus Card (www.thessbonus.gr) σημαντικές εκπτώσεις σε πάνω από 300 καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ/καφέ της πόλης.

Φορέστε το συλλεκτικό T-shirt της Vogue Hellas ή κρατήστε την συλλεκτική τσάντα που θα πωλούνται στα συμμετέχοντα καταστήματα, και τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν υπερ του Δημοτικού Βρεφοκομείου «’Αγιος Στυλιανός». Νιώστε τον ζωηρό παλμό της αφιερωμένης στη μόδα βραδιάς, βιώστε τη χαρά, την αξία της συμμετοχής και τη σημασία της στήριξης της αγοράς για όλους μας.

Το πρόγραμμα της αγοράς και των events καθώς και η λίστα των καταστημάτων θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 19.9.11.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: