Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Δωρεάν Wi-Fi σε Μετρό και Ηλεκτρικό από τον Δεκέμβριο

20100124-Nomismatokopio stationImage via WikipediaΑπό επτά κεντρικούς σταθμούς των μητροπολιτικών σιδηροδρόμων των Αθηνών θα ξεκινήσει η διάθεση δωρεάν παροχής Wi - Fi στο επιβατικό κοινό.


Στελέχη της ΣΤΑΣΥ ΑΕ (η εταιρική συνέχεια της ΑΜΕΛ που απορρόφησε τους ΗΣΑΠ και το Τραμ) εκτιμούν ότι έως τον Δεκέμβριο θα έχει αναπτυχθεί η πρώτη φάση του προγράμματος εγκατάστασης δικτύου δωρεάν παροχής ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο.

Όπως εξηγούν, η εγκατάσταση εξοπλισμού Wi - Fi θα συμπεριλάβει αρχικά κεντρικούς σταθμούς, όπως το Σύνταγμα, το Πανεπιστήμιο, η Ομόνοια, το Μοναστηράκι και ο Πειραιάς, καθώς και τους τερματικούς σταθμούς του μετρό (Αγ. Αντώνιος, Αγ. Δημήτριος, Αιγάλεω, Δουκ. Πλακεντίας).

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι αμέσως μετά θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση του προγράμματος για να επεκταθεί η παροχή Wi - Fi σε όλο το δίκτυο των μέσων σταθερής τροχιάς.

Η απόφαση για την εγκατάσταση δικτύου Wi - Fi στα μέσα μαζικής μεταφοράς ελήφθη πριν από δύο, περίπου, μήνες από τον υπουργό Υποδομών, κ. Ι. Ραγκούση.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: