Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Ο " ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ" στον ΑΝΤ1 - Τι θα δείτε την ΔΕΥΤΕΡΑ

Ο " ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ" η σειρά-φαινόμενο που σάρωσε την τηλεθέαση σε 11 χώρες, έρχεται στην Ελλάδα και μας προκαλεί να ζήσουμε το απαγορευμένο... Κάθε Μέρα στις 9 μ.μ. στον ΑΝΤ1

11 χρόνια μετά το θάνατο της γυναίκας του, ο Αντάν ζει απομονωμένος σε μια παραθαλάσσια έπαυλη στην Κωνσταντινούπολη, μαζί με τα δυο του παιδιά και τον γιο ενός συγγενή, τον Μπελούλ, τον οποίο έχει πάρει υπό την προστασία του.

Όλα αλλάζουν όταν ο Αντάν συναντά κι ερωτεύεται τη νεαρή Μπιχτέρ, η οποία δέχεται να τον παντρευτεί. Όμως, ένα ανεξέλεγκτο πάθος γεννιέται ανάμεσα στην Μπιχτέρ και τον Μπελούλ... Ποιο συναίσθημα είναι δυνατότερο;

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 5

Μετά την εμφάνιση του Χιλμί και το σκάνδαλο που ξέσπασε στο γάμο, η Φιρντέβς ισχυρίζεται ότι πρόκειται για συκοφαντία, ενώ η Μπιχτέρ είναι αποφασισμένη να αναζητήσει ευθύνες.

Από την πρώτη κιόλας μέρα του γάμου της, η Μπιχτέρ κάνει αισθητή την παρουσία της στο σπίτι αλλάζοντας τις μέχρι τότε συνήθειες. Παράλληλα, προσπαθεί να έρθει πιο κοντά με τη Νιχάλ. Τα αισθήματα της Τζεμιλέ προς τον Μπεσίρ την οδηγούν σε επικίνδυνα παιχνίδια.

Η Μπιχτέρ δεν μένει αμέτοχη και με το τρόπο αυτό εδραιώνει τη θέση της στο σπίτι. Η Μπιχτέρ αποφασίζει να μάθει αν ευσταθούν οι αποκαλύψεις του Χιλμί. Αισθάνεται προβληματισμένη μετά τις προειδοποιήσεις τις Φιρντέβς.

Όλη η οικογένεια ετοιμάζεται να παραβρεθεί στο πρώτο δείπνο μετά τον γάμο. Αυτή η πρώτη βραδιά επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις τόσο στον Αντνάν, όσο και στη Μπιχτέρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: