Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Αντί για 10 χρόνια έμεινε μόνο 1 χρόνο ο δολοφόνος - αστυνομικός του Γρηγορόπουλου..

Ελεύθερος υπό τον όρο να παραμείνει στο νομό Δράμας αφέθηκε ο ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης, σύμφωνα με απόφαση του πενταμελούς Εφετείου της Λαμίας. Ο Βασίλης Σαραλιώτης ζήτησε από το δικαστήριο την αναστολή εκτέλεσης της ποινής του στις φυλακές της Κασσάνδρας επικαλούμενος ανεπανόρθωτη βλάβη.

Ένα μόλις χρόνο πριν, ο ειδικός φρουρός είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου το Δεκέμβριο του 2008, μαζί με τον Επαμεινώνδα Κορκονέα, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια.

Η υπό όρους αποφυλάκιση του Βασίλη Σαραλιώτη αποφασίστηκε ομόφωνα από το πενταμελές Εφετείο Λαμίας, παρά την αντίθετη γνώμη του Εισαγγελέα, ο οποίος είχε ζητήσει ν’ απορριφθεί η αίτηση αναστολής της ποινής του. Το Εφετείο έθεσε ως όρο την μόνιμη παραμονή του Β. Σαραλιώτη στο νομό Δράμας, που είναι και ο τόπος καταγωγής του.

Ο Β. Σαραλιώτης επικαλέστηκε την ασθένεια του πατέρα του, τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η οικογένειά του και το γεγονός ότι δεν έχει ακόμη προσδιορισθεί η εκδίκαση της υπόθεσης σε β΄ βαθμό, ενώ τον Ιούλιο του 2012, με βάση το νόμο, θεμελίωνε ούτως ή άλλως δικαίωμα απόλυσης από τις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: