Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

Η ΣΥΝΕΧΗΣ και ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ έχει ΝΕΟ όνομα: Presscopy

To mediacopy σας ευχαριστεί για την προτίμησή σας. Για καλύτερη και ΑΜΕΣΗ ενημέρωση δημιουργήσαμε το Presscopy με ΟΛΑ τα τελευταία ΝΕΑ και ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Στο mediacopy θα διαβάζετε ΜΟΝΟ τις περιλήψεις των θεμάτων του Presscopy .

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Η Αντιτρομοκρατική ανακάλυψε μεγάλο οπλοστάσιο στο διαμέρισμα που έγινε η έκρηξη στη Θεσσαλονίκη...

Προσθήκη λεζάντας
ΟΛΟΚΛΗΡΟ οπλοστάσιο ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική στο διαμέρισμα που σημειώθηκε έκρηξη λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη.

Ο νεκρός, είναι κουρδικής καταγωγής, κάτι που εμπνέει ιδαίτερη ανησυχία, μια και πρόσφατα αποφασίστηκε η έδοση μιας κούρδισας, που κατηγορείται για τρομοκρατία, στη Γερμανία.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε υπόγειο οικοδομής στην Τριανδρία στην οδό Υψηλάντου.

Διερευνώνται τα αίτια της έκρηξης, αλλά δεν έχει γίνει, ακόμη, καμιά επίσημη αστυνομική ανακοίνωση.

Οι περίοικοι δεν έχουν δώσει, μέχρι τώρα , σημαντικές πληροφορίες στις αρχές ασφαλείας.


Το θύμα ήταν ο ενοικιαστης του διαμερισματος που εμενε στο ισογειο της πολυκατοικίας.Σε εκεινο το σημειο φαίνεται οτι εγινε,και η εκρηξη η οποια κατέστρεψε όχι μονο το συγκεκριμενο, αλλα και αλλα γειτονικά αλλα και την είσοδο της πολυκατοικίας. 

Αυτό που ανησυχεί τους άντρες της Αντιτρομοκρατικής είναι ο  εντοπισμός της ταυτότητας του νεκρού Κούρδου και τι, ακριβώς, ήταν η εκρηκτική ύλη που προκάλεσε την έκρηξη.

Ακόμη ερευνάται αν υπάρχει σχέση και με ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις και αν ο κούρδος και οι συνεργάτες του είχαν βάλει τουρκικούς στόχους στην Ελλάδα για να προκαλέσουν ένταση ανάμεσα στις δύο χώρες.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια: